Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer Mod PL

meyban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Po dzisiejszej Aktualizacji Kamer Mod nie dzial :< .. Uruchamia sie normalnie i all funkcje sa ale jak kilkam na ktorys znich nie dzialaja a jak wcisne Attacksell to metka wywal aod pulpitu i ?????? wyskakuja co zrobic?

Opublikowano

Witam . Po dzisiejszej Aktualizacji Kamer Mod nie dzial :< .. Uruchamia sie normalnie i all funkcje sa ale jak kilkam na ktorys znich nie dzialaja a jak wcisne Attacksell to metka wywal aod pulpitu i ?????? wyskakuja co zrobic?

Mi również opcje nie działają, ale mam jeszcze większy problem. :C

pr02.jpg
Opublikowano

Działa mod wystarczy odpalić patcher metina poczekać aż aktualizacja się pobierze i odpalić normalnie metina przez launchera moda

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

trzeba poczekac na aktualizacje moda

nie ktore funkcje dzialaja ale wykrywacz , mobber , attakcsell za chu nie dzialaja

Opublikowano

też czekam na aktualizację,bo problem podobny jak u założyciela tematu. jedynie skille działają, nic więcej :P

Opublikowano

Panowie to nie wina moda.

Pobierzcie od nowa metka, spatchujcie, i wgrajcie moda. Od razu mi pomogło, wszystko ładnie działa, funkcja z podnoszeniem wybranych itemów została dodana.

Opublikowano

Zrobiłem tak jak powiedział Zioberko, ale nadal to samo, tylko ze u mnie jeszcze jak zaloguje sie na postac posiedze na niej 3 minuty to mnie wylogouje automatycznie

To nie miejsce na reklamę.

Opublikowano

Zrobiłem tak jak powiedział Zioberko, ale nadal to samo, tylko ze u mnie jeszcze jak zaloguje sie na postac posiedze na niej 3 minuty to mnie wylogouje automatycznie

Miałam podobnie - pogrzebałam w antyvirusie, jakieś opcje pozmieniałam (nawet Ci nie jestem w stanie powiedzieć jakie, bo strzały w ciemno leciały :D) i przestało wylogowywać. Chyba, że to nie w tym leży problem

Opublikowano

Czasami zdarzy mi się kick, najbardziej irytuje ten w dt, nie mam pojęcia co jeszcze, sprawdź Czy masz Microsofta C++ 2008 i nowsze :)

Mam Microsofta C++ 2008

Miałam podobnie - pogrzebałam w antyvirusie, jakieś opcje pozmieniałam (nawet Ci nie jestem w stanie powiedzieć jakie, bo strzały w ciemno leciały :D) i przestało wylogowywać. Chyba, że to nie w tym leży problem

Ja mam Avasta może jak będę grał w metina to może go wyłącze i będzie działał, jak by co dam edit'a

@@ EDIT

Wyłączyłem Antivirusa ale problem jest ten sam, i nie działa nawet ten bot to znaczy zaloguje sie i jak mam te 2 minuty gry przed wylogowaniem sie to jak chce speeda włączyć albo przechodzenie przez domy, sciany itd to niedziala. Ale Prawo dla Kamera że dodał auto podnoszenia przedmiotow to jest naprawde duzy plus ale mógł bardziej to rozbudować oraz zeby było łatwiej z tym się ubsługiwać, ale duży plusik dla niego

To nie miejsce na reklamę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...